passionforfood

Här publicerar jag bilder på en av mina största passioner, matlagning.

Mitten av Mars

Publicerad 2013-03-15 21:35:00 i Dagbok

Hej och hå, nästan gått två månader sedan jag bloggade igen. Vad har då hänt sedan dess? Just ja, jag har flyttat två gånger, två gånger, på två månader, helt galet i mina öron men ja just nu så trivs jag faktiskt där jag bor, här blir jag nog kvar ett tag.

Har ju lite för en vana att flytta efter ett drygt år...räknade efter å har kommit fram att jag typ flyttat 10 gånger sista 10 åren, galet?!

Men nu bor jag alltså i en tvåa på 60kvm o det känns väldigt skönt. I helgen är det jobb som gäller, har ju helgjobb var tredje helg, känns okej ändå, inte världens roligaste men det får la gå. Annars är det mycket jobb, fortfarande väldigt mycket kvällsjobb...men det kanske börjar anas en ljusning, hoppas det i vilket fall.

Försöker hitta lite inredning till min nya lägenhet också förresten, är nog ute efter en bokhylla/vitrinskåp men även lite lampor och övrig inredning.....när man får pengar så eventuellt att man kan lyxa till det lite.

Imorgon kväll ska min lillasyster komma hit och sova, ska först iväg o spela brädspel med några vänner, så vi måste bestämma vilken tid hon ska komma så hon inte blir utlåst.

Ja, det var väl allt för denna gång, hörs väl om en eller två månader, vem vet?
 
En lampa jag funderar på att köpa till vardagsrum/hall

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela