passionforfood

Här publicerar jag bilder på en av mina största passioner, matlagning.

Varför floppade X factor?

Publicerad 2012-11-25 18:44:15 i Musik

Tänkte ge mina åsikter om varför X factor Sverige floppat så totalt som ändå programmet gjort. Runt 750tusen tittare för en produktion som kostat 60 miljoner kan inte tv4 vara nöjda med.

1. Talangen är utarmad i Sverige: Det finns talang, men inte tillräcklig. Vi har utarmat landet i alla talangshower som varit senaste 10 åren så en paus på ett par år skulle inte skada. Vi har inte tillräckligt mycket talang för att bära upp det enorma konceptet.

2. Programmet känns opersonligt: Man känner knappt deltagarna känner jag, något som bidrar till att man inte bryr sig om dom. Jag tittar ofta på utländska versioner av programmet och där får man en helt annan bild utav deltagarna och man bryr sig om dom.

3. Fel uppbyggnad: Programmet är helt fel upbyggt enligt mig. Andra versioner ger deltagarna och artisterna chansen att utvecklas och veta hur man ska röra sig på scenen. Här känns det mer förhastat och knappt som att artisterna fått någon tid på sig alls att förbereda sig. Väldigt många känns helt bortkomna på den enorma scenen som äter upp deltagarna.

4. TV4 är snåla: Titta på alla andra X factor. Man lägger upp klippen på youtube, man skapar ett intresse för programmet. TV4 väljer att bara lägga upp klippen på sin egen hemsida, vem fan orkar gå in dit?

5. Juryn är helt värdelös: Tråkiga människor i juryn, Andreas känns väl som den enda vettiga, resten kan dom skicka ut. Orup vet jag inte vad han gör i juryn, likaså Marie, dom två är totalt felplacerade. Har aldrig hört dom säga något vettigt alla gånger jag sett programmet. Att man dessutom valde så jävla fel av den talang som ändå fanns är ännu en sak som är ett misslyckande från juryns sida.

Ambulans

Publicerad 2012-11-17 12:50:16 i Dagbok

Igår kväll när jag kom hem från jobb och från att ha varit hos mina föräldrar så stog det en ambulans hos grannen, undra vad som hade hänt egentligen....

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela